dimarts, 16 de febrer del 2010

Vine al Mercat (si el trobes), reina!



No sé si a d'altres barris de Barcelona els han posat amb tant de gust, però a Sants els senyals nous fan un goig espatarrant. Són blaus, nets, visibles i rectes. Fins aquí els avantatges. La part negativa és que són repetitius, desorienten, abusen de les contraccions i obliden molts indrets... però és que ho volem tot!!



El d'avui és un bon exemple del que dic: sabríeu quin rètol seguir per anar al Mercat de Sants? Ah! La pregunta té trampa!! Els de Sants sabem que una cosa és l'edifici del Mercat, tancat des de fa unes setmanes i que està previst que reobri d'aquí a uns mesos (potser 10, potser 38, qui ho pot dir...) mentre que el mercat de debò s'ha traslladat a unes carpes de la Rambla Badal. I aquí està la pista!! Només cal fixar-se en el rètol de l'esquerra per trobar la resposta correcta.

D'acord, per saber tot això cal viure a Sants i estar al dia de l'actualitat, i gent així no necessitem aquestes andròmines blaves per saber com trobar la carnisseria Jaume i Maria o la peixateria Carmeta i Sílvia. Però, què em dieu de l'estona entretinguda que ens fan passar davant el senyal, rumiant?

I és que a Sants no t'hi avorreixes, encara que vulguis badar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada